LITBYEDMEE
.

OVER LITBYEDMEE

Al langere tijd was ik ervan overtuigd dat ik een eigen bedrijf wilde opstarten naast mijn huidige technische baan. Ik merkte dat ik het stukje creativiteit miste, dat ik tijdens mijn opleiding Interieur Adviseur heb ontwikkeld. Waar ik alleen tegen aanliep tijdens het maken van plannen, was dat ik niet goed wist waar ik moest beginnen? Een ding wist ik zeker en dat was dat ik weer terug wilde naar de creativiteit en daarmee een onderneming wilde opzetten waar ik energie van krijg!

Naast het ondernemen dat ik graag doe, ben ik gek op reizen. Tijdens de reizen die ik maak, ben ik altijd opzoek naar mooie plekjes waar er een goede vibe aanwezig is. Daarbij ben ik gefocust op het vinden van de kleine details en probeer deze zo goed mogelijk vast te leggen.

Het idee voor dit bedrijf is ontstaan tijdens mijn reis naar Bali in 2018. Ik heb daar zo ontzettend veel inspiratie opgedaan en mooie dingen gezien, dat ik thuis kwam met het plan om mijn grote passies Interieur, Lifestyle, Reizen en Fotografie met elkaar te gaan combineren.

Na het op papier zetten van mijn ideeën, het inschrijven bij de KvK en een volgende trip geboekt te hebben naar Bali om de eerste inkopen te doen, was LIT by Edmee geboren.

Ik ga voor LIT by Edmee in de wereld opzoek naar inspiratie op het gebied van Interieur en Lifestyle. Daarnaast probeer ik iedere reis, mooie, unieke, bruikbare en trend gebonden accessoires mee te nemen.

Geregeld zal ik een blog schrijven met leuke tips, verhalen, inspiratie en foto’s. Natuurlijk sta ik open voor verzoekjes en hoor het ook heel graag als jullie tips voor mij hebben!

Veel Liefs, Edmée"GENIET VAN DE KLEINE DINGEN IN HET LEVEN"

EDMEE D'ACHARD


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram